Website onderhoud en beveiliging

Je website zorgt ervoor dat je gevonden wordt online, en dat je offerte aanvragen binnen krijgt. Het is dus in jouw belang dat je website in topconditie blijft en voorzien wordt van de nodige updates en beveiliging.

website onderhoud en beveiliging voor WordPress

Onderhoud website

Als zaakvoerder van een KMO, weet je hoe belangrijk het is om een professionele indruk na te laten op het internet. Het is je online folder, waar bezoekers in kijken en lezen, om daarna te reageren en een offerte te vragen of contact te zoeken.

Door regelmatig onderhoud te geven aan je website, zorgen we ervoor dat alle onderdelen van de website up-to-date zijn en vlot blijven samenwerken.

Met onderdelen bedoelen we “plug-ins“. In een website zitten er verschillende plug-ins die samenwerkenZo is er een plug-in om een contactformulier te kunnen invullen. Ook één bijvoorbeeld om Google Maps te laten zien. Of één die een knop laat zien om te bellen. Er zijn letterlijk duizenden plug-ins, waarvan we er enkel deze selecteren om je website te laten functioneren.

Ook het programma waar de website op draait, WordPress, evolueert mee met de updates van het Google algoritme, en heeft maandelijks updates nodig.

onderhoud website

Als je website die platligt, kost dat geld. Regelmatige updates kunnen dat voorkomen.

WordPress onderhoud: voordelen

Onze website worden gemaakt in WordPress, en dat heeft regelmatig, liefst maandelijks, onderhoud nodig.

Wat zijn de voordelen van dit maandelijks onderhoud?

  1. Betrouwbaarheid: de updates zorgen ervoor dat je website blijft werken, ook met nieuwe Google updates. Je website zal op deze manier online blijven.
  2. Betere beveiliging: hackers vinden het een sport om je website plat te krijgen. En dat kunnen ze gemakkelijkst als er geen updates gebeurd zijn. Updates worden meestal uitgevoerd omdat er een “achterpoortje” is, waardoor beveiliging een probleem kan vormen.
  3. Betere gebruiksvriendelijkheid. Sowieso zal je website beter en sneller werken na een update. 2 Criteria die heel belangrijk zijn voor de “User Experience”, wat dan op zijn beurt zal leiden naar een betere interactie (lees meer contacten).
  4. Betere vindbaarheid in Google. Uiteraard zal Google je website beter ranken als die alle updates gekregen heeft. Voor Google is het topprioriteit dat bezoekers vlot antwoorden krijgen op al hun vragen. En hoe sneller en vlotter dat gaat, hoe beter ze dit vinden.
wordpress onderhoud en updates installeren

Door te investeren in een maandelijks WordPress onderhoudspakket, hou je één van je belangrijkste marketingbronnen, fit en gezond.

Naast updates en beveiliging, zorgen we ook voor maandelijkse back-ups van je website. 

 

Stel je vraag

Wil je een website laten bouwen of heb je een vraag in verband met onderhoud of beveiliging? Stel ze gerust, we contacteren je snel terug.

Scroll to Top