Marketing Support

Helpen met marketing: logo’s ontwerpen, emailcampagnes zenden, afspraken automatiseren, enzoverder. 

Marketing ondersteuning in al zijn vormen

Welkom bij MDB Support, waar ik mijn passie en meer dan 30 jaar ervaring als marketingspecialist met jou deel. Na een lange carrière in een gerenommeerd reclame- en beletteringbedrijf, sta ik nu enthousiast klaar om jou te ondersteunen met mijn brede vorm van marketingsupport. Mijn expertise ligt in het werken met grafische programma’s en geavanceerde marketingtools, waardoor ik jou een uitgebreid scala aan marketingoplossingen kan bieden.
logo laten ontwerpen

Het opbouwen en versterken van jouw merk is mijn absolute prioriteit. Ik geloof in de kracht van een sterke visuele identiteit, en ik werk graag met jou samen om een aantrekkelijke merkidentiteit te creëren die jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie. Van het ontwerpen van een opvallend logo tot het creëren van consistente marketingmaterialen, sta ik voor jou klaar om jouw merk tot leven te brengen.

Maar mijn expertise beperkt zich niet alleen tot visuele aspecten. Ik ben ook goed thuis in diverse marketingprogramma’s en tools. Van digitale marketingstrategieën tot e-mailcampagnes en zoekmachineoptimalisatie, ik help jou graag bij het bepalen en uitvoeren van effectieve marketinginitiatieven die perfect aansluiten bij jouw doelstellingen en behoeften.

Jouw succes staat voorop en ik geloof in een persoonlijke aanpak. Of je nu net begint met jouw onderneming of op zoek bent naar nieuwe manieren om jouw marketingstrategie te vernieuwen, ik sta voor jou klaar om je te ondersteunen op jouw reis naar succes. Met mijn toewijding aan kwaliteit, creativiteit en resultaten, heb ik een sterke reputatie opgebouwd in de industrie, en ik kijk ernaar uit om mijn expertise met jou te delen.

Laten we samen bouwen aan een krachtige, samenhangende en succesvolle marketingstrategie die jouw bedrijf vooruit helpt. Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe mijn marketing support jouw bedrijf kan transformeren. Samen kunnen we jouw merk laten groeien en ik floreer graag in jouw succesverhaal!

Diensten

Hieronder enkele voorbeelden van diensten die we aanbieden:

 • Logo Ontwerp: Het ontwikkelen en versterken van een herkenbaar logo dat jouw merkidentiteit perfect weergeeft.
 • Website Ontwikkeling: Ontwerpen en bouwen van een professionele en gebruiksvriendelijke website die de kernwaarden van het bedrijf uitdraagt.
 • Content Creatie: Creëren van waardevolle en boeiende inhoud, zoals blogberichten, artikelen, video’s en infographics, om klanten aan te trekken en te behouden.
 • Online Adverteren: Opzetten en beheren van online advertentiecampagnes, zoals Google Ads en sociale media-advertenties, om het bereik te vergroten en potentiële klanten te bereiken.
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Optimaliseren van de website en inhoud om beter vindbaar te zijn in zoekmachines en organisch verkeer te genereren.
 • E-mailmarketing: Opzetten en uitvoeren van e-mailcampagnes om klanten te bereiken en hen op de hoogte te houden van aanbiedingen, nieuws en updates.
 • Leadgeneratie: Implementeren van strategieën om leads te verzamelen en potentiële klanten te identificeren voor verdere marketinginspanningen.
 • Customer Persona’s: Het creëren van gedetailleerde klantpersona’s om beter inzicht te krijgen in jouw doelgroep en hun behoeften.
 • Geografische Targeting: Het targeten van specifieke geografische locaties met marketingcampagnes om lokale klanten aan te trekken.
 • Gedrukte Marketingmaterialen: Het ontwerpen en produceren van gedrukte materialen, zoals flyers, brochures en visitekaartjes, voor offline marketingactiviteiten.
 • Google Mijn Bedrijf: Het optimaliseren en beheren van jouw Google Mijn Bedrijf vermelding om de zichtbaarheid in lokale zoekresultaten te vergroten.
 • Videomarketing: Het creëren en verspreiden van boeiende video-inhoud om jouw boodschap effectief over te brengen en jouw doelgroep te bereiken.
 • Automatisering van afspraken in agenda’s: we zorgen dat klanten rechtstreeks via de website in jouw agenda kunnen boeken.

Deze voorbeelden laten zien hoe veelzijdig marketing support kan zijn en hoe ik je kan helpen om jouw merkbekendheid te vergroten, klanten aan te trekken en jouw bedrijf te laten groeien. Als jouw marketingpartner sta ik voor je klaar om samen te werken aan een succesvolle en doelgerichte marketingstrategie.

Interesse?

Wil je hulp bij je marketing? Stel gerust je vraag, we contacteren je snel terug.

Laatste berichten

Scroll to Top