Renderende websites

Wil je online nieuwe klanten aantrekken? Maak dan van je website een marketingmachine.

Op maat gemaakte Websites

In de digitale wereld van vandaag is een effectieve website van essentieel belang voor het succes van elk bedrijf.

Bij ons webdesign agency bieden we vier verschillende websitetypes aan om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen.

Van een eenvoudige startpagina tot een volledig op maat gemaakte website met coaching, we hebben voor elk wat wils.

Laten we eens een kijkje nemen naar elk websitetype en de unieke kenmerken die ze te bieden hebben.

webdesign lokeren

Een voorbeeld van een responsief webdesign

1. Starter website: een eenvoudige eerste stap

De Starter Website is perfect voor kleine bedrijven of starters die hun online aanwezigheid willen vestigen.

Deze versie is ideaal voor wie net begint en nog niet veel pagina’s nodig heeft. Het omvat een eenvoudige, maar effectieve landingspagina om bezoekers te verwelkomen, samen met een professionele contactpagina en een privacybeleid om vertrouwen op te bouwen met klanten.

De Starter Website wordt geleverd met hosting inclusief een eigen domeinnaam en een standaard e-mailaccount voor een professionele uitstraling. Hoewel deze versie niet specifiek geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO), biedt het een degelijke basis om online zichtbaarheid te creëren zonder overweldigend te zijn.

2. Essential website: een completere online aanwezigheid

Voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen uitbreiden, biedt onze Essential Website de perfecte oplossing.

Met tot wel vijf pagina’s, plus de contactpagina, kunnen bedrijven hun producten en diensten uitgebreider presenteren en belangrijke informatie delen met hun bezoekers.

De Essential Website omvat alle functies van de Starter-versie, zoals hosting met een eigen domeinnaam en een standaard e-mailaccount. Bovendien is deze versie wel geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), waardoor de website beter vindbaar wordt en meer potentiële klanten aantrekt.

3. Optimized Pro: optimalisatie voor succes

Voor bedrijven die een stap verder willen gaan in hun online marketinginspanningen, biedt onze Optimized Pro een uitgebreide oplossing. Deze versie omvat alles wat de Essential Website te bieden heeft, plus enkele waardevolle toevoegingen.

Naast de basispagina’s en SEO-optimalisatie, voorziet de Optimized Pro de mogelijkheid voor nieuwsberichten, waarmee bedrijven hun klanten op de hoogte kunnen houden van het laatste nieuws, aanbiedingen en ontwikkelingen. Hierdoor blijft de website levendig en worden klanten gestimuleerd om terug te keren.

Bij de start worden al 2 nieuwsberichten voorzien, zodat je meer kans krijgt om gevonden te worden in Google, en zo nieuwe klanten aan te trekken.

4. Premium Pro: op maat gemaakt, met coachingstraject

Onze Premium Pro is de crème de la crème van websitetypes. Als je ultieme personalisatie en begeleiding zoekt, is dit de beste keuze. Het Premium Pro-pakket omvat alles wat de voorgaande versies te bieden hebben, maar voegt een extra laagje exclusiviteit en coaching toe.

Met het Premium Pro-pakket werken we 1 op 1 met onze klanten om hun unieke behoeften en doelen te begrijpen. Het coachingtraject begint met een diepgaande digitale marketingdag waarbij we samen met de klant de essentiële principes van digitale marketing bespreken en deze toepassen op hun specifieke situatie.

Tijdens het coachingtraject wordt de website systematisch opgebouwd en aangepast aan de individuele wensen van de klant. Het resultaat is een website die niet alleen technisch uitstekend is, maar ook de kern van het bedrijf weerspiegelt. De Premium Pro-ervaring biedt klanten een website die hen onderscheidt van de concurrentie en tegelijkertijd klanten aantrekt voor hun specifieke diensten.

Starter

De eenvoudigste website
 • 1 homepagina
 • 1 contactpagina
 • hostingpakket

Essential

Een completere online aanwezigheid
 • 1 homepagina
 • 4 dienstenpagina's
 • 1 contactpagina
 • hostingpakket
 • SEO optimalisatie
 • email account: vb naam@domein.be

Optimized Pro

Optimalisatie voor succes
 • 1 home pagina
 • 5 dienstenpagina's
 • 1 contactpagina
 • 1 nieuwspagina
 • 2 nieuwsberichten
 • 1 maak afspraak pagina
 • hostingpakket
 • SEO optimalisatie
 • email account: vb naam@domein.be
Popular

Premium Pro

Op maat gemaakte excellentie
 • 1 home pagina
 • 5 dienstenpagina's
 • 1 contactpagina
 • 1 nieuwspagina
 • meerdere nieuwsberichten
 • 1 maak afspraak pagina
 • hostingpakket
 • SEO optimalisatie
 • email account: vb naam@domein.be
 • Opleidingsdag digitale marketing
 • Individueel coachingstraject met 1/1 interactie
 • Klantenmagneet
Best Value
marc de bock webdesign

Tussen 2007 en 2022 heb ik verschillende Belgische en internationale businesstrajecten gevolgd, waarbij ik waardevolle lessen leerde van bekende guru’s.

Deze trajecten hebben me een heel veel kennis en inzichten gegeven over het aantrekken van ideale klanten, het definiëren van een customer avatar, en het positioneren van mijn top diensten om beter te zijn dan de concurrentie.

Zoals voor iedereen was het heel leerrijk, maar bij thuiskomst kwam ik al snel weer in mijn dagelijkse routines en uitdagingen terecht.

Bij de meeste van mijn “medestudenten” verdween de geleerde leerstof verdween al snel hun mijn bureau in de schuif en werd daarna begraven onder een stapel nieuw werk.

Gelukkig kende ik alles van de online marketing wereld, dus ik kon het wél in de markt zetten. Maar voor de ondernemer, die geen of weinig IT-kennis heeft, was dit geen eenvoudige opdracht. En vaak dook daar frustratie op.

Zo werd het idee voor Premium Pro geboren: een coachingtraject waarin ik samen met ondernemers aan de slag ga om de juiste website in de markt te zetten. We zetten de website zodanig op dat ze een weerspiegeling is van de diensten waar zijzelf blij van worden en die hen onderscheiden van de concurrentie. Premium Pro is een combinatie van businessstrategie en online marketing, waarin ik er wil voor zorgen dat de strategieën niet alleen in theorie bestaan, maar ook daadwerkelijk worden geïmplementeerd om het succes van hun bedrijf te vergroten.

Het doel van dit traject: een killer website, die de juiste klanten aantrekt op automatische piloot.

Premium Pro: de sleutel tot een succesvolle, op maat gemaakte website

Bij ons webdesign agency begrijpen we dat elke onderneming unieke doelen en behoeften heeft als het gaat om hun online aanwezigheid.

Daarom bieden we ons Premium Pro-websitetype aan, een exclusieve en persoonlijke ervaring voor bedrijven die op zoek zijn naar een volledig op maat gemaakte website.

Voor wie is Premium Pro bedoeld?

Premium Pro is ontworpen voor bedrijven die verlangen naar een webdesignervaring die volledig is afgestemd op hun specifieke visie en doelstellingen.

Het is ideaal voor ondernemers die bereid zijn te investeren in een diepgaand coachingstraject en die hun online aanwezigheid serieus willen optimaliseren. Als je op zoek bent naar een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit bij je bedrijf en potentiële klanten aantrekt, dan is Premium Pro de juiste keuze.

Het is niet alleen voor grote bedrijven, we hebben genoeg voorbeelden van kleine bedrijven. Zo hebben bijvoorbeeld dierenartsen in ons bestand, die door de nieuwe klanten een volledige nieuwe wending hebben kunnen geven aan hun zaak. Ook een elektriciteitsinstallateur, kapsalon, beletteringsbedrijf, HVAC, loodgieter zijn mooie voorbeelden hiervan.

De rol van een interne medewerker in het coachingstraject

Een cruciaal aspect van het Premium Pro-websitetype is de nauwe samenwerking met een interne medewerker binnen je bedrijf. Deze persoon speelt een essentiële rol bij het aanleveren van de benodigde informatie en inzichten die nodig zijn om de website te plannen en uit te tekenen.

Het is ideaal als deze medewerker bekend is met de diensten van het bedrijf en goed op de hoogte is van de doelgroep en klantbehoeften.

Deze interne medewerker fungeert als een waardevolle schakel tussen ons webdesign agency en het bedrijf zelf. Zij zorgen ervoor dat we de juiste informatie hebben om een website te creëren die echt de kern van het bedrijf weerspiegelt en tegelijkertijd gericht is op het aantrekken van potentiële klanten.

Het belang van tijd en toewijding

Het Premium Pro-coachingstraject is een intensieve en interactieve ervaring, waarbij er om de twee weken opdrachten worden gegeven aan de interne medewerker om specifieke informatie aan te leveren. Deze informatie dient als basis voor het plannen en ontwerpen van de website. Het is daarom van essentieel belang dat de interne medewerker voldoende tijd en toewijding heeft om aan deze opdrachten te werken.

Eerdere successen hebben aangetoond dat de partner van de zaakvoerder vaak een geschikte kandidaat is, omdat ze de bedrijfsactiviteiten goed begrijpen en nauw betrokken zijn bij de onderneming.

Het kan ook een bediende zijn die specifiek toegewijd is aan dit project en tijd krijgt om hieraan te werken.

Conclusie: een unieke webervaring

Premium Pro is de ultieme keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke webervaring. Het biedt een op maat gemaakte website die perfect aansluit bij de visie en doelen van het bedrijf, en die klanten effectief aantrekt. De nauwe samenwerking met een interne medewerker is van onschatbare waarde voor het succes van het coachingstraject en het creëren van een website die echt onderscheidend is.

Met deze website zal je nieuwe klanten krijgen op automatische piloot. Je concurrentie zal niet weten wat er gebeurt.

Als je klaar bent om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en te investeren in een website die indruk maakt, dan is Premium Pro de perfecte keuze voor jou. Laat ons webdesign agency jou begeleiden op deze spannende reis naar online succes!

Laatste nieuws

Stel je vraag

Wil je een website laten bouwen of heb je een andere vraag? Stel ze gerust, we contacteren je snel terug.
Scroll to Top