Sprout potlood: gebruik het, plant het laatste stukje en kijk hoe het groeit

sprout potlood: gebruik het en plant het laatste stukje. Kijk hoe het groeit

Ben je op zoek naar een interessant en gepersonaliseerd product om uit te delen aan je klanten of als promotieartikel? Dan is het Sprout™-potlood misschien wel iets voor jou! Dit potlood is gemaakt van hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en is volledig loodvrij. Maar dat is nog niet alles! Het potlood wordt geleverd met een gepersonaliseerd kartonnen kaartje waarop plantinstructies staan.

Bovendien is het mogelijk om het potlood te bedrukken met een lasergravure, waardoor het een extra persoonlijke touch krijgt. Met een hoogte van 19 cm, een diepte van 0,8 cm en een diameter van 0,8 cm is het potlood handig in gebruik. Het weegt slechts 8 gram, dus je kunt het gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Het Sprout™-potlood wordt geleverd in een standaardverpakking en is afkomstig uit Denemarken. Het is gemaakt van hout en papier (karton) en maakt deel uit van BIC Graphic. Helaas zijn de prijs en accessoires voor dit product niet beschikbaar, maar in het artikel hierover vind je ongetwijfeld meer informatie.

Sprout™ Potlood

Het Sprout™-potlood is een promotioneel en gepersonaliseerd product dat zowel uniek als milieuvriendelijk is. Met zijn bijzondere eigenschappen en duurzaamheid, is dit potlood een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een innovatief geschenk dat ook nog eens goed is voor het milieu.

Wat is het Sprout™-potlood?

Het Sprout™-potlood is geen gewoon potlood. Het is een potlood dat je kunt planten! Ja, je leest het goed. Nadat je het potlood hebt gebruikt, kun je het in de grond zetten en er groeien echte planten uit. Het Sprout™-potlood is niet alleen functioneel, maar ook een geweldig middel om bewustzijn te creëren voor de natuur en duurzaamheid.

Kenmerken van dit potlood

Het potlood is gemaakt van hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en is loodvrij. Het gebruik van duurzaam hout draagt bij aan het behoud van onze bossen en minimaliseert de ecologische impact van het produceren van potloden. Het Sprout™-potlood heeft een hoogte van 19 cm, een diepte van 0.8 cm en een diameter van 0.8 cm. Het is handig formaat dat gemakkelijk in je tas of broekzak past, zodat je het altijd bij de hand hebt.

sprout potlood: eco friendly alternatief

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van het Sprout™-potlood. Het potlood is gemaakt van materialen die zowel biologisch afbreekbaar als recyclebaar zijn. Het hout en het papier (karton) van het potlood kunnen worden afgebroken zonder schadelijke chemicaliën achter te laten in het milieu. Door het gebruik van duurzame materialen en productiemethoden draag je bij aan een schonere en groenere planeet.

Personalisatiemogelijkheden van het Sprout™-potlood

Het Sprout™-potlood kan worden gepersonaliseerd om een extra persoonlijke touch toe te voegen aan het geschenk. Het kan bijvoorbeeld worden bedrukt met een lasergravure van een logo, tekst of afbeelding naar keuze. Zo kun je het potlood volledig aanpassen aan jouw bedrijf, organisatie of evenement. Het personaliseren van het potlood maakt het ook een geweldig promotiemiddel om jouw merk of boodschap onder de aandacht te brengen.

Afmetingen en gewicht van het Sprout™-potlood

Het Sprout™-potlood heeft een hoogte van 19 cm, een diepte van 0.8 cm en een diameter van 0.8 cm. Het is een compact formaat dat comfortabel in de hand ligt tijdens het schrijven. Het potlood weegt slechts 8 gram, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Deze afmetingen en het lichte gewicht maken het Sprout™-potlood een handig en praktisch product voor dagelijks gebruik.

Verpakking en levering

Het Sprout™-potlood wordt geleverd met standaardverpakking vanaf 100 stuks, zodat je het direct kunt gebruiken of cadeau kunt doen. De verpakking is eenvoudig en functioneel, waardoor het potlood goed beschermd is tijdens het transport. Dit zorgt ervoor dat het potlood in perfecte staat aankomt bij de ontvanger. De levering van het product is snel en efficiënt, zodat je het zo snel mogelijk in handen hebt.

Herkomst van dit potlood

Het Sprout™-potlood is afkomstig uit Denemarken, een land dat bekend staat om zijn vooruitstrevende en duurzame aanpak. De productie van het potlood vindt plaats in een geavanceerde fabriek met strikte richtlijnen en kwaliteitscontroles. Het potlood wordt gemaakt door vakmensen die trots zijn op hun vak en streven naar perfectie. Hierdoor is het Sprout™-potlood van hoogwaardige kwaliteit en kun je vertrouwen op zijn duurzaamheid en functionaliteit.

Materialen van het Sprout™-potlood

Het Sprout™-potlood is gemaakt van hout en papier (karton). Het hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en wordt zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. Het papier (karton) wordt gebruikt voor het kartonnen kaartje met plantinstructies dat bij het potlood wordt geleverd. Deze materialen zijn biologisch afbreekbaar en recyclebaar, waardoor het Sprout™-potlood een milieuvriendelijk alternatief is voor traditionele potloden.

BIC Graphic – het moederbedrijf

Sprout™ | Potlood is onderdeel van BIC Graphic, een toonaangevend bedrijf in promotionele producten en gepersonaliseerde geschenken. BIC Graphic staat bekend om zijn innovatieve en kwalitatieve producten, en het Sprout™-potlood is daar geen uitzondering op. Met hun jarenlange ervaring en expertise zorgen ze ervoor dat het Sprout™-potlood aan de hoogste normen voldoet en aan de verwachtingen van de klant voldoet.

Kortom, het Sprout™-potlood is een uniek en duurzaam product dat niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Met zijn personalisatiemogelijkheden en handige afmetingen is het potlood een geweldig geschenk voor elke gelegenheid. Of je het nu wilt gebruiken als relatiegeschenk, promotiemateriaal of gewoon als een handig schrijfinstrument, het Sprout™-potlood zal zeker de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten. Probeer het zelf en ontdek de voordelen van het Sprout™-potlood!

Interesse?

Stel je vraag en we antwoorden je zo snel mogelijk terug.

Scroll to Top